LOGO AQUAPROOF wit

Zelf een plat dak aanleggen?

Zelf een plat dak aanleggen? Dat kan!

Zelf een plat dak aanleggen? Dat kan dankzij onze handige zelfbouwpakketten. Wij leveren je dan alle nodige materialen en knowhow om je platte dak op te bouwen. In onderling overleg bepalen we in welke mate we je ondersteunen (bv. 50/50). Als je bijvoorbeeld helemaal zelf je dak aanlegt, betaal je hoofdzakelijk voor de materialen en slechts heel beperkt voor de werkuren. Zo kan je de uiteindelijke kosten tot wel 30 % verminderen.

Na elke fase, bijvoorbeeld na de timmer- of isolatiewerken, komt een van onze dakwerkers je vorderingen bekijken. Zo kunnen zelfs mensen die nog nooit geklust hebben in een mum van tijd hun eigen dak vormgeven. Mochten er aanpassingen vereist zijn, bespreken we die met jou.

Interesse in onze zelfbouwpakket om een plat dak aan te leggen? Laat ons dan iets weten. Samen met ons plaats je een stevig plat dak dat volledig Aquaproof is. Bovendien geniet je standaard van tien jaar garantie! Als je trouwens kwalitatief gereedschap tegen een voordelige prijs zou willen huren, kan je bij onze partner BEtools2rent terecht. Door de code AQP en je projectnummer in te vullen, krijg je zomaar eventjes 10 % korting op de huurprijs!

Groendaken zelfbouw

Dakwerken in alle Vlaamse provincies

Om de materialen voor je platte dak aan te leveren en je een woordje uitleg te geven, verplaatsen we ons door alle Vlaamse provincies. Onderstaande steden en gemeenten doen we zoal aan:

Vlaams-Brabant

Antwerpen

Limburg

Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Hulp nodig om je eigen dak te plaatsen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!